keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Moomins! vol. 3

Sain yllättävän pankkitilin pullistuman ja tokihan nekin rahat piti tuhlata viimeisiin puuttuviin muumeihin, mitä kaupoista vielä saa. Hintaa ei loppupeleissä jäänyt mahdottomia, sinänsä hienoa olla töissä paikassa minkä ansiosta saa tietyistä ketjuista alennusta. 

Mukaan siis kolmesta eri kaupasta pääsi Haisuli, Muumipappa tuumiskelee, Nuuskamuikkunen, Tuu-tikki, Sosuli, Hemuli, Poliisimestari ja Hosuli





Laitetaan nyt kuvaa vielä kaikista!



Lisäksi löytyy pari näitä uudempia muumimukeja, jotka ei ainakaan minuun iske niin vahvasti. Nämä olen saanut lahjaksi ja vaikka ihan somia on, niin en välttämättä ostaisi itse näitä. Jotenkin kun mukeista juokin, niin tuo taittuva reuna on aina inhottava kun huonolla tuurilla sinne jää juomista ja sen jälkeen saakin pyyhkiä vaatteitaan kun on sotkenut joka paikan. Selvästi ei minun juttuni juodessa! 



Vielä myöhemmin tänään kokoelmaan pääsi myös Vilijonkka! Raukka ei kuitenkaan ehtinyt mukaan yhteiskuvaan ja laiskana omistajana en jaksa koota koko perhettä taas kasaan.



Jospa nyt ei ihan hetkeen tulisi muumipäivityksiä! Jokohan tämä pakkomielle vähän rauhottuisi kun kaupoista ei enää paljoa löydy kohteita!

2 kommenttia:

  1. Aaw, aivan ihania! Sulla alkaa oleen ihan kunnolla jo koko Muumilaakson väki koossa, olen kateellinen! Ja hei, muumipostauksia ei voi koskaan olla liikaa, joten yritäppä nyt vaan löytää niitä kohteita. ;-)

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä vähän kirpaisi ostaa kerrallaan noin monta, mutta ajattelin sen niin, että jos saan monta mukia suunnilleen alle 100€, niin miksipä ei? Monista mukeista saa maksaa jo siitä yhdestä sen 100€, semmoseen en oikein ole valmis. Mutta nyt on tämä muumifani suhkot tyytyväinen, jos halvalla löytyy vanhempiakin mukeja, niin miksipä ei. :)

    VastaaPoista