sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Muumi: Uusia! vol. 2

Muumipäivitys oli vasta, mutta pakkohan minun oli melkein välittömästi tehdä toinen kun Citymarket pirulainen oli laittanut muumimukeille hyvän tarjouksen. Eli kokoelmaani pääsi neljä uutta mukia ja lisäksi tahdoin esillä uuden muumi Stockmann pyyhkeeni! Nämä keräilyt alkaa tuntua jo aika sairaalta, että joku oikeasti jaksaa kuluttaa aikaansa esimerkiksi ostamalla mukeja! Onneksi tämä ei ole ainut keräämisen kohteeni, koska kaikki muutkin sellaiset tuntuu aivan päättömiltä. Joskus siis luvassa varmasti kuvaa elokuva/sarja kokoelmastani kokonaisuudessaan. Ei mikään kaunis näky, makuuhuoneeni on vallattu.

Sitten kummastelen kun rahaa ei riitä mihinkään "oikeaan". Voi että!

Eli siis, kokoelmaani pääsi Mörkö, Muumimamma ja marjat, Keltainen Pikku Myy sekä Mymmelin äiti




Todella mukit siis maksoivat noin 10€ kappale, aika ilkeää edes laittaa tuollaisia tarjouksia! Siellä olisi vielä muutama, mitkä tahtoisin, mutta koska tarjous loppuu niin voi olla, ettei niitä aivan heti tule hankittua.



Lisäksi tosiaan halusin esitellä ihanan uuden pyyhkeeni, joka todella kaipaisi silitysrautaa, mutta laiskana en jaksanut tuota käyttää.






Aivan ihana! Materialisti ei voisi olla onnellisempi. Toivottavasti saisi kasvatettua kokoelmaansa taas pian, eli palkkapäivää odotellessa..

3 kommenttia:

  1. Aaw ihania, voi että! Paljollako sait nuo kun kerta olivat alennuksessa? :) Mäkin ehdin jo onskana shoppailla muumimukeja Stockan verkkokaupassa, mutta vasta kun olin siirtymässä maksamaan niin tajusin ettei verkkokaupasta voikaan ostaa lahjakortilla, jonka olin siis joululahjaksi saanut! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä tyhmä. 10 euroa tosiaan näkyivät maksavan. Ehkä meen takas päikkäreille.

      Poista
  2. Ih, niin tosiaan oisiko maksanut sen 10,50€ Kyllä monista kaupoista saa 10-14€ välillä noita, mutta Cittarissakin yleensä maksaa sen 14€ niin tuntui tuo 10,50€ plussakortilla olevan tuntuva alennus. Voisi mennä seuraavaksi joko Prismaan tai Tokmannille kytikselle kun sieltä löytää yleensä muutenkin halvemmalla jos ei ole tarjouksia käynnissä.

    Ja ompa harmi jos ei netistä saa lahjakortilla tilattua, voisi olla vaikka joku, että näppäile lahjakortin numero / koodi ym. :/ Mälsää! Koska mukeja on saatava. ;)

    VastaaPoista