lauantai 25. tammikuuta 2014

Muumi vol. 24

Taas on tullut osteltua kaikkea mahdollista. Ei tästä tule koskaan loppua..

Alkaa tosiaan olla tammikuun muumikiintiö aivan täynnä ja silti on pakko mennä ostamaan tavaraa.


Nämä söpöt pelitkin menin ostamaan alekorista. Hurjat 8€ kappale! Toivottavasti on kivoja pelejä, vaikka ovatkin enemmän lapsille. Miten aina alennun ostamaan kaikkea oheiskrääsääkin?


CM:ssä on lisäksi hyvä tarjous Merimuumi - pussilakana seteistä. 20€ kipale! Ei paha. Ostin siis itselleni ihanat siniset merimuumit.


Mukeista olen ostanut viimeisen järkevän hintaisen mukin, eli Siestan! Alkaa keräily olla siinä mallissa, että enää puuttuu Uimahyppy ja sitten ne kaikkein kalleimmat mukit. Minunhan ei pitänyt ostaa niitä kalleimpia ja silti olen pariin sortunut. Kummasti se oma kynnys alenee kokoajan sen suhteen, miten paljon on valmis maksamaan mukista!


Myöskin kulho alennuksesta. En edelleenkään kerää kulhoja!! ÄH.

Mutta sitten se kaikkein ihanin asia. Ostin ensimmäisen ysärini! Hinta oli kyllä jäätävät 140€, mutta nyt sekin on menty maksamaan muumimukista. Huh.. Onneksi ei tullut postikuluja kun muki sijaitsi samassa kaupungissa, mutta kyllä kirpaisi iskeä toisen käteen käteistä 140€!! Netistä on helpompi tilata, kun siirtää vaan rahaa toisen tilille ja ei nää suoraan summaa. Näin käteisenä se tuntui kauhealta! Mutta se on IHANA.



Pieni valkoinen piste löytyy ja toki tuntuu, ettei muki kiillä kuten uudet, mutta mitä vanhalta mukilta voisi odottaakaan? Tunnen sen silti olevan upea ilmestys. Tykkään näistä vanhojen mukien pikkutarkoista kuvista.

Lisäksi lupasin uudesta kesämukista kuvat, kun huomaan virallisia, eli tässäpä nämä.



6 kommenttia:

  1. Ootkos vielä näihin törmännyt:
    http://www.pientamuttasuurta.fi/2014/01/muumit-ja-fazer-moomins-and-fazer.html

    :D

    VastaaPoista
  2. Ei ole tullut täällä takapajulassa vastaan! :D Tosin minua kiehtoo aina kaikki, mitä saattaa saada vain rajoitetun ajan ym... murr. Tahtoo kaiken heti nyt! Kohta noitakin on varmaan muumiryhmät pullollaan, joten pitää hintoja seurailla. Toivottavasti myisivät nyt muuallakin kuin jossain omissa myymälöissä ja kahvioissa. Eihän täällä mitään tommosia ole.

    VastaaPoista
  3. Laitoin Fazerille kyselyn noista ja vastasivat, että noita myydään Fazerin kahviloissa ja Vantaan tehtaanmyymälässä. Ajattelin tällä viikolla käydä kiertämässä Helsingin keskustan Fazerin kahvilat, onhan siellä niitä useampi, että jos jostakin löytyy. Jos löydän niin voin laittaa sulle tänne hintatietoja :)

    VastaaPoista
  4. Se sopii! :) Voi harmi kun en asu Helsingissä.. kaikki on aina siellä tai muissa isoissa kaupungeissa. Miksi ei täällä tuppukylässä? Olen valinnut haastavan harrastuksen kun ei ole ne huippuliikkeet vieressä, mistä tässä touhussa olisi hyötyä!

    VastaaPoista
  5. Itseasiassa soitin tonne kahviloihin tänään ja sanoivat, että ei ole enää tarjottimia jäljellä, mutta mahdollisesti ensi viikolla on tulossa lisää (ovat siis tilanneet lisää mutta eivät osanneet antaa tarkkaa aikaa). En siinä sitten tajunnut kysyä hintaa :/ Soittelen varmaan ensi viikolla uudestaan kun laiskuus iski, ajattelin, että turha lähteä kiertämään jos niitä ei sitten olekaan enää jäljellä :P Itsekin asuin ennen maalla ja eipä siellä tosiaan ihan kaikkia muumituotteita näkynyt mutta nyt on tosiaan helpompaa kun asun Helsingissä niin täältä yleensä löytyy kaikkea :)

    VastaaPoista
  6. Joo, Helsinki on muumien taivas. Jo muumikaupat itsessään olisi niin ihana! No, onneksi posti kulkee. :) Infoa ihmeessä, jos hinnat tulevat tietoosi. Nyt olen nähnyt myynnissä 30€ muumimamma tarjoittimen ja olisin melkein valmis tuon summan maksamaankin juuri sen vuoksi, ettei ole mahdollisuutta vaan kävellä kauppaan ja ostaa tuota itse. Veikkailen, että hinta on tyyliin 12-25€ kahviloissa. Yritin kurkkia netistäkin infoa tuosta, mutta aika vähäsen sitä on tarjolla. Huutonetissä oli parin kympin luokkaa taas sen toisen tarjoittimen hinta.

    VastaaPoista