keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Muumi vol. 23

Nyt olen todella onnellinen, kun tässä kuussa on saanut "tyydyttää" omaa muumihimoaan. Eiköhän ala tilikin kohta huutamaan isoja miinuksia, jos tähän malliin jatkan. No, pitäähän tämmöisiäkin kuukausia olla!

Kauppoihin on tullut paljon uusia lusikoita, sekä uusia paketteja vanhoihin lusikoihin. Lusikoissahan muumit vaihtoivat itsensä oikeinpäin, kun ennen ne osoitteli kohti taivasta. Toisaalta kiva idea, mutta mielestäni lusikoihin olisi pitänyt keksiä uusia kuvia. Jotenkin hölmöä laittaa nuo samat, koska nyt ihmiset haluaa ostaa niin vanhat kuin uudetkin versiot, jos kovia muumifaneja sattuvat olemaan. Ei järkeä, koska kuvat on samat, mutta eripäin. Tässä melkein huokaisee jo helpotuksesta, etten omista paljoa lusikoita. Uudet lusikat on paljon nätimmissä paketeissa ja jos jotain ostan, niin varmaan niitä. Ainut mikä harmittaa on, että ehdin ostaa jäätelölusikan ja muumimamma kakkulapion kun nekin olisi nyt saanut näteissä pakkausissa oikeinpäin.

No, ei voi mitään!

Muutto sarjaankin on ruvennut tulemaan lusikoita ja pitihän minun niitäkin ostaa + söpö rakkauslusikka.


Sitten se ylpeyden aihe. Nyt minulla on koko Tove - sarja! Niin emali mukit kuin normaalitkin + rillimukit! Sain yhden purkin synttärilahjaksi ja loput kaksi ostin itse. Ah! Nyt voikin loppuvuoden huokaista helpotuksesta, enkä uhraa ajatustakaan koko sarjalle. Olen tukenut nyt Unicefia 12€ (lasken tähän lahjanikin, hah!). Joo, toki ostin tuotteet itseäni varten, mutta ajatus on mukava, että tuotteista oikeasti osa menee hyväntekeväisyyteen.


Tämä sarja on mielestäni ollut yksi kauneimpia koko muumi hömpötyksessä. Toivottavasti jatkossakin olisi luvassa yhtä kivoja juttuja! Harmi, että tästäkin hommasta meni niin maku kun ihmiset on käyttäytyneet sarjan suhteen hysteerisesti. Penteleen rillimukit!

Nythän rillimukit vaihtuu päikseen jo talviyön/iltapurjehduksen (tarrallisen/lapullisen) kanssa! Ei ole päätä eikä häntää tässä hommassa enää.

No, onneksi meitä muumifaneja hemmotellaan pian uudella pappa ja mamma mukilla, joita myös liikkuu jo markkinoilla sen vuoksi, että joku Iittala tosiaan myi niitä vahingossa jo etuajassa. Älkää ihmeessä maksako niistä järkyttäviä hintoja missään! Kohta ne on kaupoissa jo ihan realistisissa hinnoissa ja siellä ne varmaan pysyykin kauan.

Lisäksi uusi kesämuki on myös tulossa! Kuvan olenkin jo nähnyt, mutta odotellaan vähän virallisempia kuvia, niin laittelen sen tännekin tulemaan. Kesämuki oli ainakin minulle hieman pettymys, kun jotenkin kaipaisin jotain särmää kausimukeihin!

Seuraavaan kertaan siis! Jospa nyt hillitsisin ostohimoani hetken.

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuleva kesämuki on aika kiva ja sopii hyvin myös Toven juhlamukin kanssa yhteen värimaailmaltaan :) Pitää itsekin jossain vaiheessa hommata kaksi pienintä purkkia ja se muki (rilleillä tai ilman, kumman nyt sitten onnistuu saamaan). Isointa purkkia en varmaan osta, kun se on niin kallis ja en tiedä mihin joudun kaikkien muumiastioiden kanssa :D Mietin, että mitähän noihin purkkeihin laittaisi. Ainakin se keskimmäinen sopisi hyvin esim. sokerikoksi :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä todella hintavia purkkeja! Itsekin kaupassa kurtistelin kulmiani, että oikeastiko maksaa tuollaiset pienet purkit noin pirusti kun ennen on saanut paljon isompiakin purkkeja samalla hinnalla. Kenties halvemmallakin.. Huh! Onneksi mies osti edes tuon yhden, niin en ole vararikossa. :D Näin tosiaan kuvan, missä oli mallina vähän mitä purkkeihin voisi laittaa ja pienimmässä ainakin oli teepusseja ja karkkeja, keskimmäisessä palasokeria ja isoimmassa lusikoita. Purkit on muuten todella kauniita, kun niistä nappaa kannen pois!

    Kesämukistakin olen tosiaan nähnyt vaan pari kuvaa ja en tiedä miksi se vaikutti aika teennäiseltä, miksi me ei saada enää niitä 90-luvun mukien söpöjä hahmoja. Ne on piirretty niissä mukeissa paljon nätimmin. Nämä uudet mukit on niin.. En edes tiedä mikä sana niitä kuvaisi! Tosin ison plussan saa tahmatassu! Tahmatassu on ihana.

    VastaaPoista