sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Muumi vol. 21

Mahtavaa, taas on saapunut paljon ihanuuksia!

Tilasin itselleni muutaman näitä vielä suhkot halpoja mukeja, kun niitä puuttui. Halusin Siestan toiseksi mukiksi, mutta en sitä ehtinyt varata ennen toista käyttäjää, joten otinkin tilalle Talvinuotion, joka minulta myös puuttui ja sen saikin hieman halvemmalla. Toinen ihanuus on Delfiinisukellus, jonka olen myös pitkään jo harkinnut hankkivani. Kyllähän tämä kokoelma kasvaa pikku hiljaa!


Lisäksi tilailin Hurraa - lusikan, ilman pakettia, koska ei sillä paketilla tunnu mitään tekevän. Näin saan lusikan helposti tipautettua Hurraa - mukiin, jossa se on oikeuksissaan! Kyllä postin tuleminen on aina riemun hetki, jos sieltä tämmöisiä tipahtelee.

Lisäksi ostin alennuskasasta Talvimetsä - mukin aikaan kauppoihin tulleet koristeet. Näitä on ollut meidän kaupoissa jo kauan ja selvästi kaupat tahtovat niistä eroon, kun halvalla myyvät. Eipä nuo ole kummoiset eikä minulla usein ole edes kuusta, mutta omapahan nyt nämä!


Sitten se ihanin uutinen. Sain itselleni kaksi rillimukia, mistä tämä kamala hysteria on meneillään. Uskon, että mukeja kyllä riittää halukkaille, mutta toki nämä rilliversiot saattaa mennä aika nopeasti, ellei satu oikeaan aikaan paikalle (eli silloin kun uusi erä saapuu). Itse suunnittelin, että ostan joko yhden tai kaksi jos satun vaan paikalle oikeaan aikaan.. Yksi oli jo korissa, mutta kun näin erään tyypin melkein juoksevan hyllylle missä olin ensin, päätin napata vielä toisenkin. Harkitsin kolmattakin ystävälleni, joka näitä keräilee, mutta sitä en ehtinyt ottaa. Meidän pienen kaupungin kauppaan oli rillimukeja tullut vain seitsemän kappaletta. Kaksi sain ja loput viisi lähti tämän herran matkaan. Mukit siis loppuivat sieltä alle kahdessa minuutissa. Onneksi he kertoivat, että uusi erä on jo tulossa, koska edellinen meni suhkot nopeasti. Niin rillilliset kuin rillittömätkin. Jospa sitten mukeja tulisi enemmän ja sitä kautta kaikki halukkaat saisi omansa! Onneksi otin kaksi, koska muuten kuusi mukia olisi varmasti päätynyt tuon henkilön mukaan. 


Pakko kyllä kommentoida tätä Tove - muki huumaa. Jotenkin kun lukee muumi FB - ryhmiä niin sain itsekin kamalan hysterian ja pakkomielteen saada rillimukin. Tiedän, että näitä valmistetaan marraskuun loppuun asti ja joka kuudennessa mukissa on rillit, mutta tiedän myös että ainakin alussa hysteria on niin suuri, että monet ostaa rillimukeja sylikaupalla, jos vain saa. Trokarit kaiken kerrallaan, että pääsee niitä myymään. Nyt jo mukeista saa suuria summia ja monet on valmiita vaihtamaan arvokkaitakin mukeja saadakseen rillimukin. Varsinkin Stokka - muki on ollut yleisenä vaihtokohteena. Toivoisin itse, että ihmiset odottelisi ainakin sinne marraskuulle, ennen kun menee ostamaan näitä mukeja netistä trokareilta. Meidänkin pieneen kaupunkiin tuskin tulee montaa mukierää alun jälkeen, mutta saattahan se joskus osua kohdalle ihan vahingossa. Ei ihmiset varmaan joka päivä soittele ja kysele millon mukeja on taas tulossa. 

Lisäksi Prismoihin mukeja ei vielä ole edes saapunut. Ilmeisesti ensiviikon tiistaina ne laitellaan esille, kun ne varmaan viikonlopun aikana on heille saapunut. Eli siellä myyntiä ei ole edes aloitettu! Onneksi mukeja muutenkin saa useammasta kaupasta, koska se lisää sitä rillimukien saamista. 

Itse pitäisi vielä hankkia se rillitönkin muki, mutta en ostanut sitä Citymarketista, koska minulla on lahjakortti Prismaan ja odottelen, millon mukit sinne saapuisi. Pitäähän lahjakortti laittaa hyvään tarkoitukseen ja mieleiseen lahjaan itselleen! 

Tämä hysteria on niin kamala, että itsekin menetin melkein yöunet kun näin kokoajan nupissani miten juoksen kauppaan ja viimeinenkin muki viedään nenäni edestä. Kyllä itsekin aloin jo miettimään, että nyt tämä menee yli ja olen todellakin menettänyt viimeiset aivosoluni kun odottelin kaupassa 8 maissa ja työtkin olisi alkanut vasta 11. Heräsin siis mukin vuoksi aikaisin, vaikka olisin saanut nukkua pitkään! Siis mukin vuoksi.

Toivon sydämestäni, että jokainen joka tuollaisen mukin tahtoo, sen saisikin! Jatkan stressaamista muutaman kaverini puolesta, jotka näistä mukeista haaveilevat ja ostan heille kyllä jos satun joskus paikalle oikeaan aikaan ja heiltä mukit vielä puuttuisi. Ja toki he minulta mukit saisivat ihan täysin samaan hintaan, mitä itsekin maksaisin. 

Oli siis tosiaan muumitäyteinen uudenvuoden aloitus. Tämä oli minulle melkein syntymäpäivälahja, kun huomenna niitä viettelen. Mikä sen parempaa kun ihailla vitriiniään hymy korvissa!

2 kommenttia:

  1. Alkaa tämä muumihysteria saamaan ihan huvittavia piirteitä :) Haluaisin itsekin tietysti tuon rillillisen mukin, mutta tuntuu älyttömältä, että nyt jo huuto.net on täynnä näitä trokareita ja ihmiset maksavat rillillisistä mukeista 100 euroa. Rillittömiinkin mukeihin oli tullut huutoja melkein 40 euron edestä, aika käsittämätöntä. Tänään näin näitä mukeja Prismassa hintaan 24,95e vinot pinot, tietty rillimukit oli loppu. Itse odottelen sinne marraskuulle ja jos en sitä rillimukia saa niin olkoon sitten niin, ostan sitten sen tavallisen :D

    VastaaPoista
  2. Sanopa muuta! Toivottavasti tärppää ja löydät mukin tämän vuoden aikana. Eiköhän tämä "hysteria" alun jälkeen vähän hälvene kun moni saanut jo oman mukinsa, niin jää muillekin :) Lisäksi se tavallinen on kyllä ihan yhtä kaunis. Monet unohtaa jo, kuinka oikeasti nätti muki on kyseessä pitkästä aikaa, kun mielessä on vaan rillit, rillit, rillit..

    VastaaPoista