lauantai 11. tammikuuta 2014

Muumi vol. 22

No nythän minulla on paljon muumipäivityksiä! Olen pyrkinyt kuvaamaan ihan kaikkea muumikrääsää mitä omistan, mutta osa on edelleen kuvaamatta. Tykkään yleensä valokuvata, mutta nämä kuvat blogissani on ollut pitkälti aika ala-arvoisia. En ole jaksanut panostaa kamalasti itse kuviin, kunhan se esine nyt on siinä, saati muokkaamiseen. Toivottavasti tämä ei häiritse teitä liikaa!

Sain tosiaan syntymäpäivälahjaksi äidiltäni muutamia muumiesineitä. Alkaa hänkin jo ymmärtämään mistä hänen sekopää tyttönsä tykkää!



Lisäksi puhuin, että ostaisin Prismasta uuden Toven mukin, ilman rillejä. No, en jaksanut odottaa millon ne meidän Prismaan tulee (tulivat tällä viikolla, mutta kun olen hätähousu, niin..) ja päätin käyttää lahjakorttini ostamalla älyttömän hintavat lastenastiastot. Kyllä se helpotti kun sai n. 80€ maksavat astiastot sillä vähän alle 50€. Kiitokset anopille lahjakortista!



Toki uudet astiastot oli vähän sellaiset "nääh" verrattuna varsinkin kahteen vanhimpaan, mutta silti ne kiehtoivat minua. Mikä nyt ei kiehtoisi?

Ostin sitten Citymarketista juhlamukin, missä rillejä ei ollut kun rillilliset sainkin jo aikaisemmin, kuten kirjoitinkin. Mukeja ei sillon ollut CM:llä jäljellä kuin muutama, että tosiaan tiesin uuden erän tulevan pian. Äkkiä siis yksi muki matkaan, ennen kuin nekin tavalliset loppuu tämmöiseltä hätähousulta ja saisi odotella niitäkin pari päivää. (Uusi erä mukeja tulikin meidän CM:nään pian ja onneksi sieltä sai muutama muukin rillimukin, siltikin kuullema ne loput mitä jäi, lähti saman herran mukaan mistä aikaisemmin mainitsin. Voihan kiukku!)


Lisäksi tilailin tosiaan vielä toisenkin emali mukin, joka myöskin oli osa juhlasarjaa. Kuva koristaa myös lompakkoani, joten pakkohan muki oli saada!


Mukin tilauksen ohella ostin myös huurre - tuikun. Pimeinä iltoina on mukava poltella kaunista tuikkua. Pakettia en vaan edes ehtinyt vielä availla, kun oli niin kiire kuvailemaan!


Sitten! Ostin Prismasta myös juhlasarjan isoimman purkin, koska niitä en meidän CM:stä vielä löytänyt. Hinnat olivat kyllä aivan jäätäviä suhkot pienistä purkeista! Pakkohan nekin kaikki kolme on saada, mutta mitähän kummaa niilla kahdella pienemmällä tekee, jos jollain ne olisi käytössä. Kyllä tuli kaupassa taas mietittyä, että mitä valmistajat oikein ajattelevat. Yksi isompi purkki olisi varmasti ollut ihan riittävä tuohon sarjaan.. Kannattaa tosiaan vähän vertailla hintoja, koska Iittalassa varsinkin hinnat ovat aika jäätäviä. Prisma on varmasti tällä hetkellä halvin, vaikka omalla kohdallani on CM henkilökunta edun vuoksi. 


Ihana huomata, että ainakin monet ilmeisesti käyvät lukemassa blogiani! Tuntuu, että täällä käydään ainakin selailemassa usein. Kommentitkin on toki aina tervetulleita, jos tuntee, että tahtoisi sanoa jotain! Pitkälti kirjoittelen omaksi ilokseni ja olen yllättynytkin, kuinka olen jaksanut pitää tätäkin blogia edes näin pitkään. Olen nimittäin nopeasti kyllästyvä tyyppi. Kiitokset kaikille, jotka jaksavat seurata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti