torstai 6. helmikuuta 2014

Muumi vol. 25

Nyt on se viimeinenkin "halpa" muki hommattu. 

Enää puuttuisi kokoelmasta ysärit (miinus roosa mamma), Joulutervehdys, Millenium, Muumityttö sekä poika, Fazer, Muumipeikko unelmoi, sarjakuvat sekä lasten astiastoja (muumipeikko ja pyrstötähti, iloinen perhe ja vaarallinen juhannus). Alkaisi olla kokoelma jo hyvällä mallilla. Toki puuttuvat kaikki maksaa melkei todella kovia summia. Onneksi joukossa on vielä muutama halvempikin yksilö!

Tässä siis uutukaisin ja sain sen vielä kohtuullisella hinnalla. Nykyään hintapyyntö tarrallisesta Uimahypystä loikkii siellä 120€-130€ puolella + postit päälle. Itse sain 100€ sisältäen postit. Kyllähän tuota silti teki tiukkaa viime kuussa, voitte uskoa sen ostovimman jälkeen!


Pitihän ne vuoden 2011 minimukitkin ostaa halvalla.


Lisäksi löysin meidän Prismasta söpön patakintaan ja patalaput! Nekin Toven 100 - vuotis tuotteita ja pakkohan ne oli ostaa, koska kuosi oli todella upea.



Lisäksi meidän Tokmannilta löytyy näköjään vielä Kuusen alla - kulhoja sekä Niiskuneiti ja runoilija kulhoja suhkot halvalla. Prismassakin näin vielä mukin viime kesän sarjaan. Onneksi nuo itseltäni löytyy, mutta pakkohan se sesonkikulhokin oli ostaa, kerran halvalla vielä sai!


Joojoo, kaikki oli muka halpaa! Kyllähän noista alkoi kertymään pikkuhiljaa jo kallista paukkua. Voi muumi sentään!

2 kommenttia:

  1. Just laskeskelin oman muumikokoelman arvoa ja kyllähän siitä ihan kiva nelinumeroinen luku tuli :D Mut mun kokoelma on varmaan 1/3 siitä mitä on tehty joten en varmaan koskaan saa ihan kaikkea kasaan...

    VastaaPoista
  2. En minäkään koskaan saa kaikkea kasaan. Fazua ja Unelmoi mukia varten pitäisi saada se lottovoitto. ;)

    VastaaPoista