torstai 4. huhtikuuta 2013

Muumi uutuudet kaupoissa! vol. 8

Otsikot jatkuu hetken vielä samalla linjalla. Sainkin jo ehdotuksia käyttää muumi lainauksia, jota aikaisemmin olenkin ainakin kerran käyttänyt, mutta en tiedä olisiko sekin loppupeleissä sekavaa. Voisin toki yhdistellä lainauksen ja vollin. Saa nähdä.

Eli tänään 4.4.13, tuli viimein meidänkin kauppaamme uudet muumimukit! Niiskuneidistä olen tässä oppinut jopa pitämään, kun sitä on pidempään tutkaillut. Muumipeikko taas on edelleen vähän nääh - fiilingillä.

Onneksi Cittarissa oli alennus käynnissä näistä muumituotteista, joten mukeista ei joutunut pulittamaan kuin muistaakseni alle 13€ per kipale. Kerrankin olin jopa innostunut lautasistakin, mutta päätin ne vielä jättää kaupan hyllylle. Jospa joskus.


Värit mukeissa kyllä on oikein mukavat!

En tiedä mikä tuossa muumipeikossa on, mutta minusta tämä ja tämän edeltäjä ei vaan ole ollut hyviä mukeja ulkonäöllisesti. Toki nämä on ikuisia mielipide asioita, mutta näillä eväillä mennään.

Lisäksi kaupassa katseeni osui uusiin laseihin, jotka on nyt julkaistu näiden mukejen kanssa samaan syssyyn. Niiskuneiti ja muumipeikko lasit ei ollut kovin kummoisia, mutta sitten näin erittäin kivan Pikku Myy lasin! Oikeastaan lasissa hurmasi toisella puolella lasia oleva hökkeli, joka ilmeisesti on väritykseltään ainakin muumitalo.

Eli vaikka en laseja kummoisemmin keräilekään, niin tämä oli kyllä otettava matkaan mukaan kun hintaakin oli hurjat 7,20€ alennuksessa.

Ihana mökki!

Tässäpä siis nyt kevään uutuuksia! Kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa kaupoista. 

Lisäksi olen taas katsellut paljon vanhemman tuotannon mukeja ja vieläkään ei oikein ole löytynyt sopivassa hintaluokassa olevia. Kyllähän silti nälkä kasvaa syödessä, eli eiköhän joku ole kohta itselleen taas haalittava!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo Myy -lasi! Ja oikeasti tosi hyvällä hinnalla sait sen. Tuo Niiskuneiti mua hämää ihan sairaasti, lähinnä noiden ripsien takia, koska mun mielestä se näyttää nyt siltä kuin se Taikuri olis juuri täyttänyt sen toiveen niistä upeista ripsistä siinä yhdessä jaksossa... :-D Mutta muuten noiden mukien värit kyllä tosiaan on supersöpöt!

    VastaaPoista
  2. Joo ne ripset on kyllä hassut! Ja itselleni tuli kyllä kanssa se taikuri jakso mieleen.. Siinä ne on aika karmeat! :D Ja Myy-lasi <3

    VastaaPoista
  3. Jeppistä! :-)

    Sellaisen ilmoitusluonteisen asian tulin vielä kuuluttamaan, että blogissani olisi sulle pienimuotoinen haaste!

    VastaaPoista