keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Muumi vol. 7

Pakko keksiä pian otsikoihin joku järkevä tapa, kun kyse on muumeista! Ainakin hetken olkoon merkitty vol. tavoin, koska näihin on mahdotonta keksiä otsikoita! Tunnistettavasti.

Päivitystä ei tosin paljon muumeihin ole tullut, mutta ajattelin silti nuo muutamatkin esitellä. Monesti sitä aina muistaa vaan, että ai olihan mulla vielä tuollainenkin, vaikka olevinaan on esitellyt kaikki muuminsa. Tämänkin päivityksen jälkeen jää vielä monia, mitkä ei ole edes kuvattuna. 

Tämä yksi ihanuus, mikä aikaisemmin on jäänyt pois blogistani, on pannualusta.


Tykkään paljon mustavalkoisista tapauksista ja se onkin yksi syy, miksi tämä on aivan valloittava!

Muita, mitä en ollut esitellyt vielä, on parit muumilasit. Nämäkin ostin joskus alennuksesta ja hintaa per mukilla saisi olla se hurjat 5€. Netistä luin joskus hauskan kommentin, kun jonkun lapsen mielestä näiden mukien nimi on "tuhmamuumi", koska Niiskuneiti on niin ärjyn näköinen. Minusta oikein osuva nimi, joten siis tässä minun kaksi "tuhmamuumi" - lasiani!


Myös pääsiäisen kiva juttu on muumimunat! Olen saanut muutamia ja niissä on ollut kivoja hahmoja. Mulla on niitä "oikeita" muumihahmoja varmaan kaikki sekä muumitalo, mikä piti kirpputorilta ostaa kun sai 6€ monen hahmon ja tavaran kanssa. Harmi, että siitä puuttuu muutamia ikkunankarmeja! Mutta koska hinta oli niin hurja, että ei paljon ikkunankarmeista kannata valittaa. Hahmotkin ylittää jo tuon summan reippahasti, jos ne erikseen myisi, talosta puhumattakaan. Näistäkin ihanista leluista ehkä joskus kuvaa. Miksi aikuinen ihminen kerää myös leluja, vaikka ei ole edes lapsia? Kyllä joskus mietin, että kaikki ei ole ihan kotona tässä nupissa.

No, kuitenkin, tässä pari muumimunan hahmoa. Tahtoisin kyllä esi-isän, enkä näitä perushahmoja, koska esi-isä on pop!


Muumi on kunnon puikula.

Edelleen poden myös kamalaa mukikuumetta! En ole raaskinut laittaa mitään uutta mukia tulemaan, koska hinnat edelleen pomppii kamalissa summissa. Vasta oli myyntiin tullut Muumipeikko Unelmoi mukikin ja lähtösummakin oli vain hurjat 700€! Kyllä ei ole itku kaukana, ei tuollaiseen ilman lottovoittoa ole koskaan rahaa, vaikka se on niin kaunis muki. Kallis harrastus, miksi lie koskaan aloitinkaan! Minne nämä kaikki kohta edes mahtuu.. 

1 kommentti:

  1. Tulin vaan kertomaan että olen kovin kateellinen. Tosin, multa löytyy viime vuodelta iso pino noita pääsiäismunista tulleita muumihahmoja - äiti raahas mulle varmaan parikymmentä suklaamunaa! :-D Esi-isää ei kyllä sattunut kohalle, nyyh.

    Mitäs jos otsikkoon laittaisit aina jonkun Muumeista tutun sitaatin? :-)

    VastaaPoista