sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

"Olisi kauheata jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis." - Nuuskamuikkunen vol. 5

Viimeinkin on ollut pieni hetki istua aloilleen ja kuvata uusia muumituulia. Minulle on tulossa postissa vielä pari kivaa yllätystä, koska palkkapäivä kävi taas ovella, mutta ne mitä vielä en ole esitellyt tulee tässä! (Miinus eräs haarukkapaketti)



En itse kerää kovin aktiivisesti erilaisia lusikoita/haarukoita/veitsiä, mutta tämä kyseinen lusikka oli pakko saada, koska Mörkö! Aivan ihana.



Kokoelmaani on myös viimein päässyt Hurraa! - muki. Kyseinen muki on omalla tavallaan aika ei-niin-muumimainen, mutta koska kyseistä mukia saa vielä suhkot halvalla ja kyseessä on ollut muki, joka on ollut vain tovin myynnissä, niin arvoa tälle tulisi liikaa joskus tulevaisuudessa. Pitihän tämä siis hankkia omaan kokoelmaan, vaikka ei ole ollut omien suosikkien listalla missään vaiheessa. Kuitenkin oikein mukava lisä hyllyyn!

Postissa on pian tulossa mukien kaveriksi myös Pikku Myy liukumäessä. Kuvaa siitä lähempänä.

Myöskin kerroin aikaisemmin, että ihanasta lastensetistäni oli hajonnut muki aikoinaan. No, asiat on nyt kääntynyt mukavalle kannalle. Kaverini tosiaan omisti miehensä kanssa settejä parikin kappaletta ja ne oli tarkoitus myydä eteenpäin. Sain ystäväni myymään yhdestä setistä mukin minulle kohtuullisella hinnalla! Aivan ihana yllätys, että tarjoukseni kelpasi hänelle. Eli nyt minulla siis on täydellinen setti! Nämäkin pääsi vitriiniin kaunistamaan, kun aikaisemmin lautanen on ollut käytössä välillä. Aww.



Lisäksi postissa on tulossa Stockmann 150 - vuotisen juhlasetin kahvipurkki! Piti sitä kynsin ja hampain huutaakin, mutta nyt kyseinen ihanuus on tulossa minulle. Siitäkin kuvaa myöhemmin!

Nyt on tavoitteena, että seuraava päivitys ei liittyisi muumeihin mitenkään! Lupaan. Tuntui vaikealta jatkaa päivittelyä viimeisimmän avautumisen jälkeen, mutta eiköhän me tästäkin päästä etenemään. Mukavaa, että blogiin on eksynyt lukijoita! Ajattelin, että tulen varmaan kirjoittelemaan vaan omaksi ilokseni, mutta yllätyin mukavasti kun muutama on uskaltautunut jopa ilmoittautumaan lukijaksi. Myös ne muutamat ihanat, jotka lukevat muuten vain ja ovat kommentoineet postauksiani muualla, kiitos teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti