tiistai 19. maaliskuuta 2013

Muumi: Päivitystä vol. 6

Tässä on tullut pohdittua uskaltaako ostella mukeja enää kummoisemmin, kun melkein kaikki mitä puuttuu, hyppää jo hintaluokaltaan aika korkealle. Melkein ainut sellainen sopuhintainen olisi vielä Saippuakuplia muki. Tämä vaatii pientä pohtimista. Kyllä se Saippuakuplia varmaan pitää ainakin hankkia. Lisäksi Ruusutarha ja Talviyö kiinnostaisi kovasti + Iltapurjehdus, mutta ne maksaa jo paljon! Harmi homma. Toki harrastukseeni on nytkin mennyt jo tuhottomasti rahaa, mutta kaipa se, että maksaisi kerralla sellaista 100€ yhdestä mukista tuntuu kauhealta, vaikka saisi saman summan joskus palamaan useisiin pienempiin ostoksiin. Se vain kuulostaa noin kauhealta. Jokainen osaa varmaan samaistua tuohon! 

Olen joskus ostanut kaupastakin asioita kahdessa erässä, kun 50€ ei kuulosta niin älyttömän pahalta kuin 100€ ja kun ostaa kaksi 50€ satsia, niin pääsee hyvillä mielillä, haha! Älytöntä itsensä huijausta jota tykkään harrastaa.

Mutta seuraavaksi hypätäänkin taas uutuuksiin. Alkaa olla jo aika hyvin tavaraa kerättynä Stockmann 150 - vuotisesta paketista. Muuta tosiaan ei varmaan tarvitse enää. Otan vielä koko paketista joku päivä kuvan tai päivitän kenties tähän, mutta tässäpä uusin tulokas.



Kuitenkin tuo kyseinen ihanuus jää varmasti koristeeksi, koska itseltäni löytyy käytöstä jo muumiaiheinen kahvi- sekä teepurkki.




Minun ihanat möööökö - purkit! Mörkö on kyllä yksi parhaista hahmoista, voi kun ne tekisi joskus mörkö - mukin, mikä olisi enemmän tyyliltään sarjakuvamainen. Tai muutenkin enemmän sellaisia mustavalkoisia sarjakuvamaisia mukeja sekä toki värillisiä. Kunhan se tyyli on sen suuntaista!

Mukeista taas uutta on Pikky Myy liukumäessä!



Voi kun jaksaisi taas joku päivä kerätä kaikki mukit pinoon ja kuvata! Alan olemaan jo ylpeä näistä mitä on kerännyt. Vielä kun saisi niitä arvokkaimpiakin, mutta raha on ikuinen ilkeys.

Lisäksi olen katsellut kuvia uudesta tulevasta kesän kausimukista, joka harmittaa minua ainakin paljon. Ei ole kovin kummoinen.. Lisäksi pian tulevat Muumipeikko ja Niiskuneiti mukitkin on aika pettymyksiä, mutta pakkohan nekin on ehdottomasti kerätä. Eikö ne voi tehdä ihania mukeja! Minusta Primadonnan hevonen oli aivan upea ja se vasta laukaisikin tämän hullutuksen kohdallani pahemmaksi. Apuva.

2 kommenttia:

  1. Ihania purnukoita! Tykkään varsinkin noista mörköputeleista, kammottavam ihania. ;-) Noi hinnat kyllä tosiaan alkaa oleen aika suolaisia, eikä mulla ainakaan ole vähään aikaan enää ollut varaa ostaa oikein mitään! Peppimukit nyt tarttui mukaan, mutta kyllä nekin yhdessä maksoi aikas paljon...

    Musta tuntuu, etten edes voi käydä katsastamassa uusia tulevia mukeja - rupee harmittaan kun ei ole varaa niitä hankkia! :-(

    VastaaPoista
  2. Joo, omakin rahapussi alkaa huutamaan pian hoosiannaa. Holtiton olen! :(

    Mutta uudet Niiskuneiti ja Muumipeikko mukit tulee ainakin sillon 4.4 -15% alennukseen ainakin Citymarkettiin! Sinne suunta siis heti, kerran alennustakin saa ja 4. päivä no palkkapäiväkin sopivasti, hih!
    Raha on kyllä ainainen este, pentele. Miksi sellainen on keksitty, tahdon kaiken heti ja nyt. ;)

    VastaaPoista