perjantai 19. huhtikuuta 2013

Muumi vol. 10

Sain toisenkin haasteen, mutta katselen vastailenko siihenkin. Mietin kokoajan tuon edellisenkin poistamista, koska tavallaan sekään ei ole sitä, mitä blogiltani haen ja tuntuu aina hassulta lukea mitään muuta henkilökohtaista kun näitä villityksiä! 

Mutta nyt minulla on muumienkin osalta lisää päivitettävää. Olen ostanut mukeja, joita ei enää ole saatavilla ja säästellyt noihin rahaa, vaikka edelleen suhkot halvimmista mukeista kysymys. Lisäksi myös kauppoihin oli ilmestynyt uusi muumimuki, Niiskuneiti ja runoilija! Vaikka muki ei minua oikein miellytä, niin pakkohan se oli ostaa. 


Ruusutarha on muki, jonka olen tahtonut jo kauan. En välitä pahemmin noista tuollaisista taustoista mukeissa (raidat), mutta silti jotenkin tuo Muumimamma on tässä sellainen ihanan seesteinen. Pulitin mukista 50€ postikuluineen. Nuo postikulut on kyllä ikuinen kirous, koska yleensä ne maksaa 5€-7,20€.. Niistä saa oikeasti maksaa jo valmiiksi kalliin mukin päälle paljon, joten tämä muki lähti suhkot halvalla.

Toinen suhkot halpa löytö oli Hiihtokilpailu - muki ja senkin hinta sisälsi jo postikulut valmiiksi. Olisinkohan maksanut vähän yli 30€ ja mukaan tuli myös laatikko.




Myös yksi kokoelmaani päässyt on Saippuakuplia - muki, josta aikaisemminkin puhuin, että se pitäisi saada. Hintaa taisi postien kanssa olla hurjat 28€. Eli onneksi on jaksanut osan kanssa olla kärsivällinen, että on löytänyt loistavia tarjouksia.



Niiskuneiti ja Runoilija - muki tosiaan saapui meidän kauppaan 18.04.13, tai silloin sen ainakin bongasin ja toki minun piti sekin ryövätä kun muuuuuumi on niin ihana juttu! Muki maksoi meidän kaupassa n. 19,90€, mutta itse sain siitäkin alennusta -15%.



Myös postissa pitäisi saapua lähipäivinä toinen Ruusumuumi - muki, joka on Japanilaisia tuotantoja. En ole hullaantunut kummemmin muihin kun näihin Arabian mukeihin, mutta se muki oli vaan pakko ostaa kun kerrankin joku sitä ihan täällä Suomessa tarjosi. Myös Ruusumuumi pussilakana setit on tilattu. Olen virallisesti menettänyt järkeni! Voin kertoa, että mieheni tappaa minut kun näkee uudet petivaatteet. Taitaa silläkin tulla kohta muumit korvista ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti