tiistai 23. huhtikuuta 2013

Muumi vol. 11

Ja lisää muumeja! Tosiaan en toisaalta keräile kun Arabian astioita muumeihin liittyen, mutta tämän mukin kohdalla tein poikkeuksen ja sen lisäksi vielä nuo kalliit petivaatteet.. Kaah. Tappakaa minut. Tämä on sairaus!



Vielä kun saan nuo avattua ja sänkyyni niin aww! Tänään tosiaan hain matkahuollon pisteestä kyseiset ihanuudet ja olin jo varma, ettei näitä saa enää mistään, mutta onneksi Ihanaiset - verkkokauppa oli saanut näitä muutamia käsiinsä ja mahdollisti, että minäkin sain omani!

Sitten taas upeaan mukiin, josta saikin pulittaa 40€, auts. Mutta kun se on IHANA ja valtavan kokoinen verrattuna perus mukeihin.





Ompas keltainen päivitys, mutta pakkohan se on hehkuttaa kun nämä on käsiinsä saanut! Seuraava päivitys ei taas koske kyllä muumeja mitenkään, hypätäänkin luultavasti Greyn Anatomian maailmaan!

3 kommenttia:

  1. Ah, toi keltainen muki! Rakastan tota tarinaa. :D Eksyttiin Lontoossa Muumi-kauppaan, ja ai että, mitä ihanuuksia siellä oli! Laukkuja, liinavaatteita, astioita... Ihastuin täysillä Muumi-lasinalusiin, harmittaa vieläkin, etten ostanut!

    VastaaPoista
  2. Voin vaan kuvitella! Kun pääsisin joskus.. tosin mua ei välttämättä kannata päästää mihinkään ihanaan muumi mestaan!

    VastaaPoista
  3. MITÄ ONKO LONTOOSSA MUUMIKAUPPA! Juma, sinne minä juoksen ensimmäisenä jahka pääsen lähtemään.

    Mä näin toissapäivänä kaupassa sen ihanan kesämukin, mutta koska tililläni on tällä hetkellä huimat 0,98 euroa, ei sillä liiennyt edes mukin korvaa mukaan. :-( Nuo pussilakanat on valloittavat, aaw! Itekin vaihdon juuri muumilakanat sänkyyn, tosin ne talviset tällä kertaa!

    VastaaPoista