maanantai 18. elokuuta 2014

Uusi talvimuki 2014!

Viimein on saapunut kunnollisia kuvia tulevasta talvimukista 2014!

Pakettiin kuuluu taas kulho, lusikoita sekä pienet minimukit ainakin ison mukin lisäksi. Tuotteet tulevat myyntiin ilmeisesti syyskuun aikana (ennakkotilaus), kaupoissa 1.10 alkaen. Englanniksi muki kulkee nimellä "Skiing with Mr. Brisk", eli "Hiihdot Herra Virkkusen kanssa"

Tässäpä todella leväperäinen suomennus ruotsalaisesta tekstistä, joka käsittelee mukin aihetta. Ruotsi ei ole vahvin lajini, joten kääntäjällä mentiin ja yritin tuottaa lauseet järkeviksi, koska kääntäjä harvoin tähän pystyy. Muokkaan tekstin sitten oikeaksi, kunhan suomi-versio saapuu.


"Talvella muumit nukkuvat vähintään 3 kuukautta, se on perinne. Tänä talvena kuitenkaan uni ei saavu milläänMuumipappa yrittää nukkua, mutta lopulta hän päättää nousta ylös ja herättää kaikki muutkin sanomalla: "Nyt on aika luoda omia perinteitä." Ulkona on kuitenkin niin paljon lunta, että muumit eivät saa avattua ovia tai ikkunoita. Muumipappa kiipeää katolle ja avaa kattoluukun. Se on ensimmäinen kerta kun muumit näkevät lunta.

Lumi on liukasta ja erittäin kylmää. Muumit törmäävät ulkona Muumilaaksossa erääseen hauskaan kaveriin , joka esittelee itsensä herra Virkkuseksi. Herra Virkkunen suunnittelee järjestävänsä hiihtokisat (talvikisat) Muumilaaksossa ja päättää ryhtyä kouluttamaan muumeja. Muumit eivät tiedä mitään urheilusta ja Herra Virkkunen sekä muumit huomaavat pian, että talvi on vaarallinen ja urheilu ei ehkä ole muumien vahvien puoli."

Tässäpä nämä siis olisi

"Hiihdot Herra Virkkusen kanssa"



Kulho



Minimukit



 Sekä luultavasti tämmöiset lusikat ainakin, en ole löytänyt vielä kunnollisia kuvia, mutta toivottavasti näistä saisi selvää.



 Lusikat.

Pakko sanoa, että tuo mamma lusikka on aivan ihana! Kunnon söhelö meininki.

Mitä mieltä olette?

Kuosi ei ollut odottamani, mutta toisaalta, on tuo parempi kun mitä ne aikaisemmat vaaleat ovat olleet. Jääkarhu varsinkin aiheuttaa hilpeyttä. Toki silti olisi toivonut vähän räväkämpää värimaailmaa. Jotenkin pliisu, kuten neljä edellistäkin mukia.

Silti uutta tuotantoa odottelen jo innolla vitriiniin!

3 kommenttia:

  1. Toi tuleva talvimuki on niin hieno! En malta odottaa että saan sen kokoelmiini :) Ja kulho sekä minimukit on myös pakko saada ;)

    VastaaPoista
  2. Uu toi talvimukihan on aika kiva verrattuna noihin muihin uusiin (lukuunottamatta sitä juhlamukia)! Ne on munkin mielestä ihan hurjan pliisuja ja jotenkin ei-Tovemaisia. :D Pakko nyt kyllä leveillä vähän mun uudella Muumi-kalenterilla: http://smashthesnowglobe.blogspot.fi/2014/08/muutakin-kuin-tahroja-paperilla.html

    VastaaPoista
  3. Juu, uusi muki on paljon parempi kun aikaisemmat talvimukit kyllä!

    Ja ihana kalenteri! Oon kanssa miettiny tilaavani samanlaisen, kun viimevuonnakin oli muumikalenteri jossa oli ihania mustavalkoisia kuvia. Ehdin vaan jo ostaa toisenlaisen, mutta niin tuota taisi viimeksikin olla kaksi kalenteria, että mikäs siinä! ;)

    VastaaPoista