maanantai 1. syyskuuta 2014

Muumi vol. 34

Myöhemmin viikolla olisi enemmän päivitettävää kun viimein on uusi muki tulossa kokoelmaan, mutta silti en pystynyt hillitsemään itseäni!

Kävin tänään ostamassa itselleni uuden mamma-kannun sekä purkin. Ne on kyllä kivoja, kun tässä olen saanut niitä hypistellä. Kannussa toinen puoli on todella kiva, mutta toiselle puolelle olisin kaivannut muuta kuvaa. Värikin on ihan siedettävä näin livenä.

Purkki taas on aivan valloittavan ihana!



Kaupoissa oli kivoja esitteitä, mitä sai ottaa mukaan!



Kannu. Hintaa oli Citymarketeissa noin 32-33€ ja sieltä tämän ostinkin, koska saan alennusta. Prismasta kannun sai hintaan 29,95€. Kuullema Prismassa ensi sunnuntaina 7.9.14 on kannut 25€ tarjouksessa, eli sinne kannattaa hyökätä. Hintahaitari on kannujen suhteen ollut aika suurta, kun halvimmillaan n. 26€ ja kalleimmillaan melkein 35€. Kääk!



Kattokaa nyt miten ihana tuo viimeinen kuva on! Pikku muumeja, ah! Purkki oli Prismassa n. 19,95€. Tykkään kyllä paljon tuosta!


En tiedä saako kuvasta mitään selvää, mutta minulta puuttuu vielä 12 mukia. Tällä viikolla yksi puuttuva saapuu osaksi kokoelmaani, eli kohta on enää 11 mukin vaje. Luultavasti osa tulee aina puuttumaankin, mutta kyllä hiljaa hyvä tulee. Laitan sitten kuvia, kunhan uutukainen saapuu!

Olen kyllä todella iloinen kun pääsin nopeasti Helsingissä pyörähtäessä katsomaan mukinäyttelyä! Kuviakin on sieltä paljon, mutta tänään en jaksanut alkaa niitä käymään lävitse.

Seuraavaksi alkaakin mietintä, hankkiiko myös uudet muumipuun - osat vai ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti