tiistai 16. syyskuuta 2014

Muumi vol. 35

Nyt on tullut taas tuhlattua, vaihteeksi.




Uudet muumipuun laattapalat. Ostettu Halpahallista, hintaa hieman alle 24€ per taulu. En olisi todellakaan näistä maksanut melkein 30€.


Mamma lasi Carssonin alennusmyynnistä. Noin 5€ hintaa.


Tämäkin ihana jalallinen kakkuvati, oikea hinta oli todella paljon, yli 50€, mutta Carssonin alemyynnistä kärsi ostaa vähän yli 30€:lla. Ah!

Enää puuttuisi omasta kokoelmasta Niiskuneiti tarjoiluastia sekä Pikku Myy keksipurkki. Kallis sarja!




Ostin viimein yhden minun omista lemppareista näistä '90 luvun mukeista. IHANA Pikku Myy! Mukissa pieniä valkoisia pisteitä, mutta muuten hyvässä kunnossa. Huvittaa, kun olen kerännyt jo kaikki keltaiset 90' luvun mukit ja vasta yhden erivärisen, eli punaisen. Kyllä minä joskus vielä ne muutkin!

Tätä kelpaa ihailla vitriinistä.

Löysin myös meidän Tokmannilta myynnistä jo uuden talvimukin ja kulhon, vaikka näitä ei vielä saisi myydäkään. Olivat menneet aika hyvin kaupaksi ja oli enää vain muutamia jäljellä. Muki oli muistaakseni 16,95€ ja kulho 19,95€. No, nyt tämä suloisuus on myös minun vitriinissäni. Tykkäsin kyllä kovasti! Ihana uusi muki kun livenä sai hypistellä ja viimein päästiin siitä liian haaleasta sävystä eroon. Lisäksi piirrustus tyyli näissä tuotteissa on enemmän mieleeni.






Muistuttelisin kaikkia, että Toven juhlatuotteet lähtee pois vuoden lopussa, eli hankkikaa ihmeessä omanne. Toven juhlamukit on vielä Citymarketeissa 20€ tarjous kamppanjassa 21.9.14 asti, vaikka kaikki kaupat ei ole lappuja laittanutkaan esille. Pitäisi olla valtakunnallinen kamppanja. Ostin itselleni tarjouksen vuoksi yhden myös käyttömukiksi (nyt minulla on hurjat kaksi muumimukia käyttömukeina, tove ja rakkaus!) ja toisen lahjaksi.

Lisäksi myös keltainen Pikku Myy ja Sininen Nuuskamuikkunen poistuu vuoden lopussa, niin mukit kuin kulhotkin. Kuulin huhuja, että tilalle tulisi punainen Pikku Myy muki sekä vihreä Nuuskamuikkunen. Saa nähdä mitä sieltä paukahtaa! Toivottavasti kuvat olisi vähän paremmat.

9 kommenttia:

  1. Sä sitten päädyit ostamaan ne laatat :) Mä vielä pähkäilen että alkaisinko keräämään vai en... harmi kun nuo ensimmäiset on vähän tylsät, siinä puussa oli paljon hienompiakin laattoja :D Tuo uusi talvimuki on niin hieno! Jännä, että sitä oli siellä jo myynnissä. Ootko nähnyt niitä minimukeja (=kuusenkoristeita) vielä missään? Niin ja onnea "uudesta" ysäri mukista. Minä aikoinaan löysin tuon 10 eurolla ja tykkään kovasti, yksi harvoista 90-luvun mukeista minkä omistan :)

    VastaaPoista
  2. Joo, aattelin että sit kaduttaa kun ne lähtisi pois myynnistä ja keksisinkin, että tahdonkin ostaa ne. Oikeastaan tuo hinta lopulta vaikutti siihen, kun Halpahallista sai niin paljon halvemmalla kuin muualta. En kyllä tähän kämppään aio noita ripustaa, että pitää odotella kun joskus muuttaisi tästä.

    Olin niin innoissani kun löysin tuon mukin jo nyt, että en katsellut paljon onko lusikoita tai minimukejakin hyllyssä. Tosin veikkaan, että ei.. mutta niitä kärsii odottaa! En ole nimittäin nähnyt fb:n muumiryhmissäkään missään kuvia, missä joku olisi löytänyt noita vielä.

    Pikku Myy muki on kyllä ihana ja oletpa saanut omasi halvalla joskus! Itse sai maksaa ittensä kipeäksi, mutta nyt mulla on se myös!

    VastaaPoista
  3. Tuli muuten mieleen että onko sulla joku oma vitriini missä säilytät noita muumiastioita? :) Mulla kun ne on ihan pitkin ja poikin keittiön eri kaapeissa... ainoastaan mukit olen nostanut hyllyn päälle koristeeksi ja muut astiat ovat käytössä.

    VastaaPoista
  4. Joo, on vitriini! Tai oikeastaan "puoli"vitriini kun alaosassa on laatikoita. Ei riitä alkuunkaan minulle! Kannut ja purkit on ympäri asuntoa hyllyissä ja mukit ja kulhot + oheiskrääsää vitriinissä. Lautaset taas on toisessa lasihyllyssä.

    Olisi pitänyt ostaa, kun oli tarjouksessa, toinenkin vitriini. Tyhmästä päästä kärsii muumit. :D Nyt maksaa yli 300€, mikä on vähän liikaa.. No, vielä ne on suhkot siististi, mutta tämä minun vimma ostaa kaikkea, niin ei ole kauaa nätisti!

    VastaaPoista
  5. Ootko jo kuullut et on tulos viel ennen joulua lautaset tolla Muumipeikko unelmoi ja Fazer muumimukin kuvilla? :D

    VastaaPoista
  6. Joo kuulin! Näin kuvatkin ja heti piti kaikille fb:ssä huudella, että huomatkaa kaikki. Hinta oli vähän suolainen, melkein 70€ 2kpl lautaspaketti. No, on se sen arvoista. Toivottavasti olisi kaksi erilaista lautasta per paketti, en välttämättä halua maksaa 140€, että saisi molemmilla kuvilla! :D

    VastaaPoista
  7. Luulis että samassa paketissa olis eri kuvilla, ja aika jännä ettei niitä myydä erikseen. On kyl sen verran kova hinta kahdesta lautasesta että pitää vähän harkita mihin mittakaavaan tää villitys itellä saa mennä :D

    VastaaPoista
  8. Fazer ja muumipeikko unelmoi lautaspari maksaa 49,90 e mm.Halpa-Halli ketjujen liikkeissä.

    VastaaPoista
  9. Olen tietoinen, uudemmassa päivityksessäni kerroinkin asiasta ja hankin Kärkkäiseltä lautaset tuohon hintaan :) Olihan se toki selvää, että nuo hinnat mitä ensin tuodaan ilmi on Iittalan hintaluokkaa ja halvemmista puljuista saa jo kohtuullisella hinnalla, onneksi!

    VastaaPoista