maanantai 11. elokuuta 2014

Muumi vol. 33

Pitkästä aikaa taas lisää kuvia!

Pakettini saapui ja sieltä paljastui lisää kivaa muumikrääsää.


Ehdoton lempparini, esi-isä! IHANA.


Lisää hahmoja keräilykassiini. Majakanväki!



Toven juhlapurkkeja. Ei kyllä kummoisia, mutta minkä itselleen mahtaa!


Toven juhlaraha muovikotelossa.


5€ Tokmannin tarjouslaseja. Harmi kun ei ollut jäljellä muita kun Niiskuneitiä kun kävin ostoksilla. Nyt löytyy siis Pikku Myy sekä tämä. Olisihan tuolla hinnalla kelvannut useampikin hahmo!


Lisäksi omatekemä liitutaulu! Kuvina oli oikeasti erinäisiä kulahtaneita hedelmiä ja päätin vaan lätkästä päälle muumikuvia. Kuvat vaatii varmaan vielä kontaktimuovia tai jotain päälle ja vaikka reunoissa näkyykin valkoista, niin valkoinen osuus kuului kuviin jo valmiiksi. Tykkään tästä kyllä keittiön seinällä, vaikka en minään askartelija olekaan! 

Sitten siihen kuolaus - osastoon!!




Serkkuni omisti muutaman ysärin ja myi ne minulle pienen ronkumisen jälkeen ja varsinkin kun huomautin hieman, mitä arvoja mukit edustaa, niin kaupat syntyi! Nyt minulla on siis lisää ihania ysäreitä!




Muumityttö!

Kuvissa on paljon auringosta johtuvia juovia, eli mukit on suhkot siistejä eikä niissä esiinny tuollaisia jälkiä. Toki tuon ikäisillä mukeilla on muutamia valkoisia pisteitä ja keltaisessa ysärissä hieman alareunassa ongelmaa, mutta olen tooosi onnellinen tästä ostoksesta. Kokoelma kasvaa hitaasti, mutta varmasti. Ehkä minulle joskus olisi kaikki, mitkä on vielä ihan "ihmisen" hinnoissa eikä maksa tonneja..

Nyt kesälomaillessa kun vaan saisi hillittyä ostohimoaan!


2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja oot taas löytänyt! Mun mielestä toi kahvipurkki on tosi hieno, en oo sellasta missään nähnytkään :) Itsetekemäsi koristelu liitutauluun on myös hieno! Annan vinkin mitä kannattaa laittaa kuvien päälle: askarteluliikkeistä saa decoupage lakkaa, joka vaan sivellään kuvan päälle siveltimellä kerran tai kaksi. Sen jälkeen se kestää vaikka kostealla pyyhkimistä :) Eikä kiillä samalla tavalla kuin kontaktimuovi vaan on mattapintainen. Lakkaa voi käyttää sitten muihinkin koristeluihin jos sulla on enemmän noita muumikuvia ;)

    VastaaPoista
  2. Tuo lakka kuulostaa kyllä kätevältä, pitää varmaan testata!

    VastaaPoista