keskiviikko 13. elokuuta 2014

Muumipuu - keräilylaattoja + Muumimamma kannu ja purkki


Nyt viimein julkaistiin kuva kokonaisuudessaan tästä muumipuusta. Mitä mieltä olette?

Itse haistan suuresti vaan rahastuksen makua sekä puu oli hieman pettymys kokonaisuudessaan. Ymmärsin, että laattoja julkaistaan hitaaseen tahtiin, eli tyyliin noin puolen vuoden välein, eli menee kauan kun kellään olisi kokonainen puu seinällä. Lisäksi laatoilla on hintaa melkein 30€ kpl. Kääk! 

Puu koostuu siis 13 eri seinälaatasta. Ensimmäiset palat julkaistaan syyskuussa 2014 ja viimeisimmät tulee vuonna 2017.



Ilmeisesti mamma ja pappa ovat osat, jotka tulevat ensimmäisenä myyntiin. Ei kai tässä voi kun huokaista, että onko pakko keksiä näin paljon kaikkea?! Kuitenkin itseni tuntien en tiedä voinko olla ostamatta näitä, koska jokainen pala on myynnissä vain tietyn ajan, jonka jälkeen ne poistuu myynnistä. Lisää kiusaa keräilijöille!

Voi meitä raukkoja. 

Harkitsen muumeille omaa huonetta. Pyhäkköä. Asunto siis etsintään!



Lisäksi muumimammasta on tulossa uusi kannu ja purkki. Tässä olisi niistäkin vähän kuvia.



Sitten myöskin uusi purkki





Tuotteet saapuvat kauppoihin ilmeisesti viikolla 36, eli vielä noin kolmisen viikkoa näitä saa odotella. En itse ole näihinkään kovin ihastunut. Värimaailma on vähän turhan kirkas, mutta tuo viimeinen kuva purkista on aivan ihana, koska pieniä muumeja!

2 kommenttia:

  1. Mä kyllä tykkään noista muumilaatoista, varsinkin noista keskimmäisistä, en noista alimmaisista niin välitä eli juurikin niistä mitkä tulee ekana kauppoihin. Saapa nähdä tuleeko niitä siis ostettua vai ostanko vaan ne mistä tykkään eniten ja sitten laitan niitä eri puolille kämppää esille eli ei tarvitse olla koko puuta :D Mut tosiaan aika suolainen hinta jos laatan hinta on 30e! Todellakin tuntuu rahastukselta... uusi muumimamma kannu jää varmaankin ostamatta, koska kannut vie niin paljon tilaa ja niille ei ole niin paljon käyttöä mutta ton purkin kyl ostan koska siinä on ihanat kuvat! Harmi vaan että se on keltainen, sais olla joku neutraalimpi väri :) Mut se on ihan totta että rahat tässä loppuu ja kohta pitää ostaa isompi asunto muumitavaroille xD

    VastaaPoista
  2. Joo sanopa muuta, 30€ on kyllä liian suolainen hinta tuollaisista.. 13 x n. 30€ = 390€. SIIS 390€! MUUMIPUUHUN. Pyörryn. :D

    Kannu ja purkki varmaan molemmat täytyy ostaa, mutta toi pieni purkki on kuvien puolesta kyllä ihana. Värikin tosiaan saisi olla vähän toisenlainen!

    Kovaa vauhtia ne rahat loppuu ja tila.. IIKS.

    VastaaPoista