perjantai 16. tammikuuta 2015

Uutuuksia! Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen + kurkistus muihinkin (Pidä Ruotsi siistinä - muki)!

Tässä pieni kurkistus tulevaan!

Nämä uudet Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen ilmestyy kauppoihin 15.2.

 (Kuva: All Things Moomin)

  (Kuva: All Things Moomin)

  (Kuva: All Things Moomin)

 (Kuva: All Things Moomin)


Sitten vähän "epävirallisempia" kuvia. En yleensä mielellään tämmöisiä julkaise, kun ne ei välttämättä anna oikeaa kuvaa tulevasta, mutta laitan sitten paremmat kun sellaisia on tarjolla. Osa näistä on yksityishenkilön kuvaamia kuvia (hänelle siis kaikki oikeudet siitä, eli minä en ole näitä kuvia ottanut!) ja alempana olevat kuvat antaa osviittaa millaiset kuvat Ruotsissa julkaistavissa mukeissa tulee olemaan. Mukana myös tuleva uusi kesämuki! /Nyt on uudesta Ruotsi - mukista myös virallisempia kuvia mukana! Poistin sitä mukaa osan epävirallisista.


 Tuleva kesämuki 2015 ja lusikka.

 "Pidä Ruotsi siistinä" - muki nro. 1

Mukin voi tilata varmaankin muutaman viikon sisällä myös www.moomin.com. Lisäksi Ruotsista tilaaminen Suomeen on mahdollista ja sen tein myös itse! Toivotaan, että myös oheistuotteita tulisi suomalaisiinkin nettikauppoihin.




/ Lisää kuvia on ilmestynyt. Tässä nekin.




Lisää päivitystä, kauheasti ne nyt keksii näitä tuotteita!



11 kommenttia:

  1. Vautsi mitä uutuuksia! Oon "järkyttynyt" miten paljon hienoja astioita tulossa, samalla mietin että mistä ihmeestä revin rahat noihin ;D Toi kesämuki on tosi hieno ja samoin tuo Ruotsissa julkastava... saakohan sitä jotenkin tilattua jostain? Vai pitääkö lähteä kesällä Tukholman risteilylle :D Ei sekään tietenkään paha juttu olis... oon yrittänyt googletella näitä uutukaisia itekseni tuloksetta, mistä sä löydät näitä kuvia näistä uutuuksista? :)

    VastaaPoista
  2. Facebookin muumiryhmät on kunnon salapoliisi ryhmiä! Varsinkin se ruotsin oma ryhmä on hyvä tietolähde! Sieltä minä pitkälti näitä kuvia löydän + toki ihan virallisiltakin nettisivuilta/nettikaupoista, kuten nuo uudet kulhot ja mukit virallisine kuvineen. Näitä mukeja saa tilattua jo ruotsin nettikaupoista ennakkoon ja laitoin omanikin jo tilaukseen kun en jaksa arpoa onko nämä tulossa nyt suomeen vai ei, edes suomalaisiin nettikauppoihin, mutta veikkaan että niissäkin olisi hinnat pilvissä kun eräs nettikaupan omistaja sanoikin, että päälle tulee paljon alveja ym. että ne suomessakin vielä saataisiin myyntiin, eli se tietää mukavaa hintaa. Itse jouduin posteineen pulittamaan http://www.muminmuggar.se/ nettikaupasta melkein 53€, mikä on ihan järkyttävä summa (toki muki itsessään maksoi jo 32-33€)! No... ompahan yksi asia vähemmän murehdittavaa. Mutta jos sulla on reissua Tukholmaan mielessä, niin melkein kannattaa mennä tuolla rahalla jo muki itsekin hakemaan ja saa samalla rahalla kivan reissunkin päälle. On nimittäin kallista tilata. Varmaan laivalla/Tukholmassa noita mukeja sitten no reippaasti :)

    VastaaPoista
  3. Löysin juuri blogisi, onpa se ihana ja innostava: olen selaillut postauksia taaksepäin ja löytänyt kaikenlaista ihasteltavaa muumia, joita en ole ennen edes huomannut olevan kaupoissa! :)

    Tämä uusi pinkki Ruotsin muki on kyllä pakko ostaa. Oletko huomannut setin tiskirättiä myynnissä missään nettikaupassa? Muki taitaa lähteä heti tilaukseen tuolta muminmuggar.se ;)

    VastaaPoista
  4. Ihana kuulla! Kiitos sinulle ja mukavaa jos blogista on ollut jotain iloa muillekin.

    En ole tiskirättiin vielä törmännyt missään nettikaupassa kun aika laiskasti olen selannut sen jälkeen kun sain mukin tilattua ja pahin hysteria laantui, mutta veikkaan että oheistuotteitakin tulee myös suomalaisiin nettikauppoihin. Ainakin joihinkin. Vähän sellaista ainakin on vihjailtu!

    Nyt on lisäksi mukista kunnon kuvat, kun viimein sellaiset löytyi!

    VastaaPoista
  5. Pientä mutta suurta blogissa mainittiin, että mukia tulisi myyntiin ihan tuonne suomalaiseen moomin.comiin. Meinasin jo sieltä ruotsalaisesta nettikaupasta tilata mutta se hinta hirvitti sen verran että jätin tilaamatta. Hyvä vaan, jos sitten postikuluineen saisi halvemmalla moomin.comista. Muita oheistuotteita en varmaan osta, muki taitaa tällä kertaa riittää :D

    VastaaPoista
  6. Joo niin on tulossa. Juurikin sen nettikaupan omistaja muistaakseni puhui noista alveista, että saattaa tulla muki kalliiksi ihan Suomestakin ostettuna + Suomen postit päälle. Mutta toivottavasti tulisi suhkot edullisella hinnalla ja saisivat isompia eriä, kun vaan jotain pikkueriä, kun varmasti paljon halukkaita ostajia!

    Minäkin tuossa aikaisemmin päivitin tuonne vielä, että tulee myös tuonne moomin.comiin, ettei porukka ole aivan paniikissa etteivät saa mukia mistään.

    VastaaPoista
  7. Oijjoij! Pakko oli Ruotsista myös tilata tuo muki!!

    VastaaPoista
  8. En ymmärrä, täälläkin mainitaan että uusi nuuskamuikkunen ja pikku myy muki tulevat myyntiin 15.2. Nyt on 23.2 ja ainakaan espoosta niitä ei vielä saa...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mukeista ilmoitettiin, että ne tosiaan tulee myyntiin 15.2, mutta eipä niitä missään ole näkynytkään. Kaupoista sain infoa, että tulisi vasta maaliskuun alussa kauppoihin ja ilmeisesti jostain nettikaupoista saisi jo aikaisemmin. En itsekään ymmärrä miksi virallisissa tiedotteissakin ilmaistiin tuo 15.2 ilmestysmispäiväksi, kun näin ei ollutkaan! :( Itsekin olin heti 16.2 maanantaina mukeja metsästämässä ja oli kyllä pettymys kuulla, että aikaa meneekin vielä. No, maaliskuun alusta pitäisi sitten viimestään löytyä.

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! Toivotaan että ne olisivat kaupoissa maaliskuun alussa :)

      Poista
  9. Vinkkinä vain, että noita uusia nuuskamuikkusia ja pikkumyitä on tullut jo Siwoihin, 100% varma en oo onko ne laitettu myyntiin jo.

    VastaaPoista