torstai 5. marraskuuta 2015

Stockmann - sarjaan uusi lautanen sekä muumi Ystävyys - sarja

Paljon taas uutta luvassa!

Tänään julkaistiin Stockmann muumi- sarjaan uusi lautanen mukin kaveriksi. Hintaa lautasella oli hurjasti, mutta pitihän sitä itsekin ottaa hetki töissä itselleen ja pitää kahvitauko juuri 9 pintaan, että pääsi tuon lautasen netistä tilaamaan. Meillä kun ei ole Stockmann tavarataloa ihan vieressä.

Lautaset kertaalleen jo nettikaupasta loppuivat, mutta ilmeisesti niitä on sinne saatu lisää ja niitä voi edelleen sieltä tilata. Lisäksi mitä muumiryhmistä olen seurannut, on lautasia vielä Stockmann tavarataloissa vinot pinot. Eikun vaan oma hakemaan!



Lautasen pääsee tilamaan täältä: https://stockmann.com/fi/koti/kattaus/lautaset-ja-kulhot/lautaset-ja-kulhot/arabia-muumi-stockmann-lautanen-19-cm--11392/442466

Lisäksi Arabia julkaiseen vuoden alusta, tarkemmin 15.1.16 uuden Ystävyys - sarjan, jonka ensimmäiseksi osaksi julkaistaan tarjoilukulho, kaadin/kannu sekä purkki. Mielestäni kuosi on todella kiva ja peräisin "kuka lohduttaisi Nyytiä?" kirjasta.

Lisätietoa sarjasta löytyy moomin.comin sivuilta!
https://www.moomin.com/fi/blog/muumi-ystavyys-arabian-uutuussarja-myyntiin-15-1-2016/






En malta odottaa! Mistähän tälle kaikille uudelle saisi tilaa.

Lisäksi harmittavia uutisia sen suhteen, että Arabian tehtailla Suomessa astioiden valmistus lopetetaan ja enää jää jäljellä ulkomaantuotanto. Pakko sanoa, vaikka Arabialta tyypit ovat kommentoineet, että asiakkaat tahtovat halvempia hintoja ja kuullema he eivät menetä ostajia tällä kikallaan, niin en ole samaa mieltä. Mielestäni hinnat eivät todellakaan ole tippuneet, ainakaan monissa paikoissa, vaikka tuotteita on valmistettu jo tovi osittain ulkomailla. Mielestäni hintojen olisi pitänyt pudota reippaasti, koska tuotannon pitäisi olla ulkomailla paljon halvempaa. Miksi se ei näy kuluttajille? Onko tämä vain Arabialle lisätienestin keräämista ja voitot jäävät heillä eikä hinnat halvene. Lisäksi itse olen pettynyt tuohon päätökseen, että ei arvosteta enää suomalaista osaamista ja haluta pitää tuotantoa ja työpaikkoja Suomessa. Mielestäni iso virhe.

Meidän pitäisi vaalia sitä mikä on meidän ja olla ylpeitä suomalaisuudesta ja osaamisesta, mitä meillä täällä on, eikä ajaa kaikkea ulkomaille pelkästään halpuuden vuoksi. Tiedän myös paljon keräilijöitä, joiden keräily on päättynyt näiden päätöksien seurauksena.

1 kommentti:

  1. Hei Nannalee,
    Ihana blogi! Haluaisin kysyä Muumimuki kokoelmastasi. Voisitko lähettää yhteystiedosi? Ystävällisin terveisin, Ave
    ave.hakli@gmail.com

    VastaaPoista