sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Muumi vol. 18

Lisää muumijuttuja, vaikka edelleen piti laittaa muusta päivitys! Jospa tänään siis jaksaisi tehdä jopa kaksi päivitystä. Kuitenkin minun on pakko päästä hehkuttamaan uusia ostoksia.

Ostin alennuksesta ensinnäkin rakkaus - kulhon, vaikka en kulhoja edelleenkään keräile!


Myös Kuusen alla - sarjan minimukit piti ostaa, vaikka tunsin, että niiden hinta oli Prismassa ihan täyttä rahastusta. Järkyttävän kallista muutama pieni muki! Pahoittelen myös huonoa kuvaa.


Monet on myös varmaan kuullut, että Toven uusi juhlamuki on tulossa. Itse sain käsiini jo tuohon aiheeseen liityvän pyyhkeen ja mitä luultavammin myös pyyhkeen kuva nähdään itse mukissakin. Toivottavasti muki tulee myös muihin kauppoihin kun Iittalan ym. liikkeisiin. Meiltä kun ei löydy läheltä tuollaisia puljuja. Se on muuten pakko lähteä ajelemaan mukin vuoksi! Naurattaa jo kuinka syvällä olen tässä. Pyyhe on kuitenkin tosi ihana!


Sitten se suurin syy, miksi halusin tämän päivityksen tehdä. Sain viimein sen mun unelmien mukini, eli Talviyön. Se on paraatipaikalla hyllyssäni ja katselen sitä jatkuvasti huokaillen. Todella ihana muki! Kaipaisin talvimukeihin nykyäänkin tummempia sävyjä, kuten aikaisemminkin on ollut. Jotenkin nuo vaaleat sulautuvat toisiinsa, että ei meinaa edes erottaa kuvia erilaisiksi. Pikkaisen voisivat tuoda uutta varsinkin talvimukaihin. Tässäpä teille siis esimerkki upeasta talvimukista!


Uutta Toven mukia odotellen. Siinä tunnelmissa tänään. Mukin pitäisi ilmeisesti tulla ensi vuoden alussa, mutta hämmentää kovasti kuinka tuo pyyhe taas on saatavilla jo nyt! Saa nähdä kuinka homma etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti